bruidsfotografiekennismakinsggesprek

Bijzondere ontmoetingen

Het lot, een toevallige ontmoeting of zo gepland? Wie zal het zeggen.
Dat je in ieder geval niet altijd hard op zoek hoeft te gaan naar de liefde van je leven, dat bleek wel weer tijdens ons kennismakingsgesprek met Helen en Dennis.

Ruime tijd gingen zij beiden met met het openbaar vervoer onderweg. Met buslijn 56 wel te verstaan. En ja, zit je dan altijd weer bij elkaar in diezelfde buslijn en moet je dan toch je tijd door zien te komen, dan is dat natuurlijk veel gezelliger om dat samen te doen.

Cupido kwam in actie en schoot zijn pijlen op hen af.

De liefde tussen dit enthousiaste paar was geboren en niet veel later woonden zij samen en kwamen er twee prachtige kindjes bij om hun geluk compleet te maken.

trouwfoto Wijk bij DuurstedeOf nou ja, compleet? Stiekem wilde Helen wel heel graag trouwen. Maar…zo vertelde Dennis, dat wilde hij alleen als hij als trouwauto mocht rijden in een echte Lamborghini. En ja, hoe groot is nou de kans dat die droom uitkomt?

Dat dromen ook waar kunnen worden bleek maar weer toen Dennis op een avond wat zat te kletsen met een goede klant, tevens eigenaar van een prachtige gele Lamborghini. De man hoefde niet lang te twijfelen toen hij Dennis zijn verhaal hoorde. Hij mocht zijn auto best lenen voor zo’n prachtige dag als zijn trouwdag. Oeps! Nu was er ook voor de bruidegom geen weg meer terug. En zo geschiedde…

huwelijksfotografie

Op een prachtige dag stapten Dennis en Helen dan eindelijk in het huwelijksbootje, compleet met kinderen en de prachtige gele Lamborghini.
Wat ook echt geweldig was, was dat het bruidspaar met de buschauffeur had weten te regelen dat we heel snel wat foto’s met HUN buslijn mochten maken tijdens de tussenstop op het busstation. Super gaaf, tenslotte was het hier ooit allemaal begonnen!

Twee bijzondere ontmoetingen dus, die van Dennis en Helen, die met de klant van de Lamborghini, maar vergeet ook zeker de ontmoeting van Dennis en Helen niet met Studio Ikke. Jeetje wat een super lief en enthousiast stel zijn jullie en wat hebben we genoten van jullie geweldige dag!

En die aller allerlaatste ontmoeting bij jullie thuis tijdens het overhandigen van de reportage?

Die bijzondere ontmoeting vergeten we natuurlijk nooit!

Super gaaf want Dennis fokt bijzondere slangen (naar zijn zeggen, ik heb meer verstand van andere zaken, dus een slang is voor mij echt gewoon een slang haha) en ik mocht er 1 vasthouden! Gaaf!!

 

 

Nogmaaals lief bruidspaar, het was fantastisch, dank jullie wel en wie weet tot ziens tijdens een volgende bijzondere ontmoeting!

Lees je dit nu ook en hebben jullie ook trouwplannen? Neem dan snel contact met ons op en wie weet ontmoeten wij elkaar binnenkort ook!