Bruidsfotograaf Doorn en Wijk bij Duurstede

Bruidsfotograaf Doorn || Wijk bij Duurstede werd gezocht en zo waren wij deze dag bij het huwelijk van Dennis en Helen in Wijk bij Duurstede en Doorn. De dag begon voor ons zo rond het middaguur. De bruid troffen wij in hun eigen huis waar zij samen met hun 2 schatten van kinderen en huisdieren wonen. De bruidegom kleedde zich thuis bij zijn ouder om en natuurlijk was mijn collega daarbij aanwezig.
bruidsfotograaf Doorn

bruidsfotograaf Doorn

bruidsfotograaf Doorn

bruidsfotograaf Doorn

Ook vrijblijvend kennismaken met bruidsfotograaf Doorn? Neem dan contact met ons op.

bruidsfotograaf Doorn

bruidsfotograaf Doorn

bruidsfotograaf Doorn

bruidsfotograaf Doorn

bruidsfotograaf Doorn

bruidsfotograaf Doorn

bruidsfotograaf Doorn

bruidsfotograaf Doorn

bruidsfotograaf Doorn

bruidsfotograaf Doorn

In het huis van de bruid zijn ook de kapper en visagiste al aan de slag gegaan als wij aankomen als bruidsfotograaf Doorn. Het haar zit al in de krul en de visagist maakt een start om te zorgen voor een prachtige bruidslook.

Bij de bruidegom gaat het er een stuk rustiger aan toe. Samen nog even ontbijten en dan mogen ook bruidegom en hun zoontje, de bruidsjonker van vandaag in het pak gehesen worden.

Op tijd vertrekt de bruidegom om de trouwauto van deze dag op te halen. Na wat gepuzzel en even leren om te gaan met deze schitterende auto kan ook hij richting hun eigen woning om daar de bruid voor het eerst deze dag te mogen aanschouwen.

Wat blijft die first-look toch een bijzonder moment!

Die schittering in de ogen van de bruidegom, een traantje bij de bruid, geweldig! Dit zijn de momenten die wij als bruidsfotograaf Doorn geweldig vinden!

Na de reunie haastten wij ons naar het busstation alwaar buslijn 56 ook al bijna arriveert! De buslijn waarin zij elkaar voor het eerst hebben ontmoet en beter hebben leren kennen! Hoe bijzonder is dat en wat fijn dat de chauffeur in kwestie hier de tijd voor wilde nemen, want dat was, gezien het strakke tijdsschema van de buslijn nog maar even de vraag.

Na een aantal leuke foto’s gemaakt te hebben gingen we op weg naar Steenfabriek Bosscherwaarden. 1 van de overgebleven steenfabrieken langs de Nederrijn en Lek tussen Rhenen en Vianen. In 1923 gesticht en in 2008 weer gerenoveerd, wat maakt dat het een prachtige, vrij toegankelijke locatie is waar je zelfs bij wat minder weer nog prachtige en unieke foto’s kunt maken en dat hebben we dan ook zeker gedaan.

Na de fotosessie was er even tijd om wat te lunchen voordat we vertrokken naar het oude stadshuis in het centrum van Wijk bij Duurstede. Hier volgde een intieme, warme ceremonie met hun naasten. En wat was het een prachtig weer, de vlaggetjes hingen al uit voor Koningsdag en dat maakte de feestvreugde alleen nog maar mooier!

Achtereenvolgend zijn we deze prachtige dag geĆ«indigd in Doorn bij de Orangerie waar Dennis en Helen nog een prachtige bruidstaart mochten proeven en het feest verder door hebben gezet. Nadat wij ook hier wat foto’s hadden gemaakt was het voor ons helaas alweer tijd om naar huis te gaan.
Een heerlijke dag om op terug te kijken! Kijken jullie met ons mee?

 


Bruidspaar: Dennis & Helen
Trouwlocatie: Oude stadhuis te Wijk bij Duurstede
Fotoshoot: Busstation & steenfabriek Bosscherwaarden
Feestlocatie: De Orangerie te Doorn

Volg ons ook op Social Media