Bruidsfotograaf Doorn

Bruidsfotograaf Doorn

klik op de foto om hem te vergroten

Bruidsfotograaf Doorn gezocht en gevonden.

Hoe bijzonder is het als je allebei uit een ander, maar wel hetzelfde land komt, emigreert en elkaar dan hier in Nederland ontmoet en weet dat dit de ware is…..
Het overkwam Shirley en Elia.

Al heel wat jaartjes bij elkaar, een prachtige kleine man en nu was de tijd dan toch echt gekomen en ging hun droom in vervulling. Samen stapten zij in het huwelijksbootje en wij, bruidsfotograaf Doorn, hadden de eer hierbij te mogen zijn.
Een besloten bruiloft met slechts een klein aantal dierbaren om hun heen, dat is hoe zij hun bruiloft graag wilden vieren. Aan ons dan ook de vraag of wij slechts de ceremonie en een fotoshoot wilden fotograferen en natuurlijk vinden wij ook dat geen probleem.
De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis van de plaats Doorn, mooi gelegen op de Utrechtse Heuvelrug en dus werden daar bij het Doornse Gat ook de foto’s tijdens de fotoshoot gemaakt.

Als bruidsfotograaf kom je niet alleen op veel verschillende plaatsen, maar je leert ook vaak veel mensen kennen. Zo ontmoetten wij vandaag ook Robin, de chauffeur van hun trouwauto, met zijn prachtige oude Volvo. Inmiddels heeft Robin samen met zijn partner in crime een prachtig bedrijf opgezet genaamd Volvo Lotte. Niet alleen rijden zij voor bruiloften, maar ook verzorgen zij gelegenheidsvervoer voor onder andere gala’s, evenementen etc. Ben je dus op zoek naar een mooie trouwauto informeer dan zeker ook eens bij hen.

Helaas was het deze dag geen schitterend weer en bij gebrek aan een binnenlocatie dan ook heel erg fijn dat het tijdens de fotoshoot toch even droog was.

Gaan jullie ook trouwen en zijn jullie op zoek naar een fijne en persoonlijke fotograaf. Aanwezig wanneer het moet, maar verder op de achtergrond aanwezig. Flexibel, ervaren en creatief? Neem dan zeker contact met ons op en reserveer op tijd jullie trouwdatum.

 


Volg ons ook op Social Media