Over onsBruidsfotografie Nieuwegein, dan kom je al snel bij Studio Ikke terecht.
Graag vertellen we jullie over onze passie en over wie we zijn.

Maar…hoe vertel je dat dan, over je passie? Hoe lang hebben jullie hiervoor de tijd?
Waarschijnlijk hopen jullie snel te kunnen zien wie wij zijn en waarom juist Studio Ikke de bruidsfotograaf is voor jullie.

Wie wij zijn in het kort:

*creatief * mensenmens *gek op dieren * liefde voor de Hollandse stranden * behulpzaam * gek op de liefde *  verliefd op het vak van bruidsfotograaf *

Bruidsfotografie is onze grote passie!

Het werken op verschillende locaties, met steeds weer andere mensen, een bruidspaar dat straalt, alle emoties en uitdagingen die voorbij komen. Ja, dat is waarom bruidsfotografie onze passie is. Jaren geleden mochten wij onze eerste bruiloft fotograferen. Spannend, maar wow! Wat super gaaf om te doen! Vanaf dat moment was Studio Ikke bruidsfotografie Nieuwegein, geboren.

Jullie trouwdag. Een dag vol gezonde spanning, liefde, vrolijkheid, uitdagingen, maar vooral ook een dag waarin wij onze creativiteit kunnen laten zien.

Jullie willen als bruidspaar toch ook een zo’n compleet mogelijke bruidsreportage? Een fotoreportage van jullie bruiloft waarin sfeer, emoties, details en unieke momenten opgenomen zijn en waarin jullie centraal staan? Het pakken van de liefde, de chemie, die éne blik, precies dat zie je terug in onze reportages.

Wij fotograferen op journalistieke en relaxte wijze. Dat wil zeggen dat wij de momenten pakken zoals deze op jullie trouwdag voorbij komen. Daar waar dat kan zijn wij zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig, wel zo prettig toch? We willen bovendien voorkomen dat we iedere bruiloft op de automatische piloot gaan doen en dus beperken wij ons tot maximaal 20 bruiloften per jaar.

Willen jullie dus dat wij ook op jullie bruiloft aanwezig zijn, neem dan snel contact op voor het vastleggen van jullie datum.

Zoeken jullie een ontspannen fotograaf met enthousiasme voor het vak? Dan zijn jullie bij ons op het juiste adres beland! Een persoonlijke band opbouwen vinden wij heel belangrijk en gebeurt vaak al snel, tenslotte zijn wij bij alle vertrouwelijke momenten aanwezig. Iets dat een bijzondere band schept.

Vaak krijgen we achteraf te horen dat het bruidspaar ons de rest van de dag amper opgemerkt heeft en dat het voor hen voelde alsof we een deel van het gezelschap waren. Dit is iets wat ons kenmerkt en waar we trots op zijn. En loopt er een keer iets niet helemaal zoals het zou moeten?

Wij denken graag met jullie mee en vinden het belangrijk er samen met jullie voor te zorgen dat jullie op jullie trouwdag maar aan 1 ding hoeven te denken…en dat..is jullie liefde voor elkaar!

Het omgaan met mensen op een voor hun zo’n bijzondere dag, het werken op diverse locaties, de uitdagingen die dat met zich meebrengt en de vrijheid om creatief bezig te kunnen zijn, zijn voor ons, de drive om iedere keer weer met een grote glimlach aan het werk te mogen en kunnen zijn.

bruidsfotograaf Nieuwegein

Bruidsfotografie Nieuwegein

We zijn benieuwd naar alle ideeën voor jullie mooie dag en zullen er alles aan doen om te kijken wat wij voor jullie in die wensen kunnen betekenen.

bruidsfotografie Nieuwegein

We kijken er naar uit om jullie te leren kennen. Veel van onze bruidsparen spreken of zien wij nog steeds met enige regelmaat, ontzettend leuk!

Tot snel!

Volg ons ook op Social Media