Recensies

Wat onze bruidsparen zeggen over hun bruidsreportage ;

“We wilden gewoon genieten, een ongedwongen, mooie dag beleven en mede dankzij Studio Ikke is dit perfect gelukt!!”

Sefanja en Dimitri
“Als je op zoek bent naar een goede, leuke, spontane bruidsfotograaf, dan ben je bij Studio Ikke aan het juiste adres. Ze hebben onze bruiloft zo ontzettend mooi vastgelegd. Als we de foto’s terugkijken, dan beleven we de dag gewoon weer opnieuw. En dat komt omdat ze ieder moment hebben vastgelegd. Geweldig! De werkwijze van Studio Ikke paste perfect bij de wijze waarop wij onze bruiloft hadden ingevuld. We wilde gewoon genieten, een ongedwongen, mooie dag beleven en mede dankzij Studio Ikke is dit perfect gelukt!!”
 
Maike en Merlijn:
“Top fotograaf! En ook bij het lezen van het verhaal liepen de tranen over onze wang. Je voelt de emotie van dat moment meteen weer terug! Bij het terugkijken van de film zagen we dat jullie precies op de momenten, waarop de emoties naar boven kwamen hebben gefotografeerd! Wow, precies op de juiste momenten dus, dus nogmaals bedankt voor onze bruidsreportage en we zien elkaar zeker nog wel terug!”

“Bij het terugkijken van de film zagen we dat jullie precies op de momenten, waarop de emoties naar boven kwamen hebben gefotografeerd! Wow, precies op de juiste momenten”

Dennis & Helen:
“We hebben de dag weer kunnen herbeleven!
Dank je wel, we zijn erg blij met de foto’s en gaan ze zeker ook een mooi plekje geven!”
 
 
Moeder van bruidegom Menno over reportage van Menno en Yvonne:
“Wat hebben jullie een fantastische bruidsreportage gemaakt van het huwelijk van Menno en Yvonne!
Echt geweldig en op een leuke ontspannen manier gedaan. Ga zo door.”

“Wat hebben jullie een fantastische bruidsreportage gemaakt”

Maikel en Zoë:
“een fantastische dag beleefd, één om nooit meer te vergeten.. en alles tot in de puntjes geregeld … en de fotografen van Studio Ikke, echt topfoto’s. Fijn ook dat jullie zo relaxed waren. Allen bedankt voor deze mooie dag…wij gaan nog lang nagenieten van de foto’s!!”
 
 
Tamara en Martijn
“Wat was onze dag mooi en onze foto’s ook super gaaf geworden.
Wij raden iedereen die gaat trouwen aan om Studio Ikke te kiezen voor hun bruidsreportage.”
 

Volg ons ook op Social Media