Werkwijze

bruidsfotograaf Deventer
Als bruidsfotograaf werken we bij Studio Ikke met passie, passie voor het vak, maar ook de liefde voor het bruidspaar, hun gasten en geluk. Niets is zo mooi als ware liefde van dichtbij te mogen aanschouwen. Als bruidsfotograaf leggen we deze mooie momenten dan ook graag voor jullie vast zodat jullie nog lang op deze prachtige dag kunnen terugkijken.

Omdat wij de gehele dag met jullie mogen delen en bij veel bijzondere en intieme momenten aanwezig zijn, die verder alleen aan jullie dierbaarsten zijn voorbehouden, vinden wij het belangrijk dat er een klik is.

Hebben jullie de trouwdatum bepaald en is deze ook nog vrij in onze agenda? Wij komen dan graag bij jullie langs voor het eerste gesprek. Tijdens dit gesprek laten wij jullie ons werk zien en vertellen wij jullie over onze werkwijze en over wie wij zijn. Natuurlijk hebben wij dan ook onze demo-trouwalbums bij ons, zodat jullie je een goed beeld kunnen vormen van de bruidsreportages die wij maken.

Tijdens het gesprek bespreken we bovendien jullie trouwdag in grote lijnen. Het is voor ons als bruidsfotograaf belangrijk te weten wat jullie graag terug willen zien in de bruidsreportage.  In dit gesprek krijgen we al een goede indruk van jullie wensen en inzicht in hoe de dag zal gaan verlopen. 

Kort voor jullie bruiloft zien we elkaar weer en bespreken we alle details, locaties, tijden, belangrijke gebeurtenissen en/of personen/momenten die voor jullie belangrijk zijn.

Twee bruidsfotografen, één passie

De dag zelf zijn wij uiteraard ruim op tijd met onze 2 bruidsfotografen aanwezig op de locatie(s), zoals besproken. Omdat wij met twee bruidsfotografen werken kunnen wij de gehele dag vanuit meerdere oogpunten aan het werk gaan en zullen wij er alles aan doen om alle bijzondere momenten als mooie herinnering voor jullie trouwreportage vast te leggen.

Uiteraard spreekt het voor zich dat jullie wensen leidend zijn op deze dag en zullen wij zorgen voor een fantastische bruidsreportage waar jullie nog lang op terug kunnen kijken. Jullie trouwdag draait om jullie als bruidspaar en dat laten we graag zien in onze reportage.Bovendien werken wij graag nauwsluitend samen met de andere leveranciers. Het is jullie dag en dus is het van belang dat alle partijen samenwerken en laat samenwerken nou ons sterke punt zijn. Zijn er dus zaken die voor ons van belang kunnen zijn voor het maken van de trouwdag, laat ons dat dan zeker weten. Willen jullie weten met welke leveranciers wij goede ervaringen hebben, neem dan even een kijkje bij onze pagina met links.

Na jullie trouwdag ontvangen jullie eerst een preview van de trouwfoto’s, zodat jullie zo snel mogelijk al kunnen terugkijken op jullie bruiloft. Het trouwalbum en de rest van de trouwreportage volgt binnen de afgesproken termijn.

Al onze trouwalbums zijn mooie layflat trouwalbums. Het trouwalbum wordt door ons gemaakt in samenwerking met een professioneel vaklaboratorium. Hierdoor is een optimale kwaliteit gegarandeerd. Deze mooie albums zijn er in diverse maten en afwerkingen. Ook erg leuk zijn onze ouderalbums, de mini’s van jullie eigen trouwalbum. Ontzettend leuk om kado te geven aan jullie ouders of om zelf makkelijk in een handtas mee te kunnen nemen en bovendien standaard als wij de gehele dag vastleggen. 

Is jullie interesse gewekt en willen jullie jullie datum laten vastleggen en een afspraak maken met onze bruidsfotografen? Neem dan gerust contact met ons op!

Tot snel!

 

Volg ons ook op Social Media