Buitengeluk te Ede

Op een prachtige dag in september kregen wij de eer om dit gezellige en stapelverliefde stel op de foto te zetten.
12 september was hun dag! Even leek het erop dat het weer waardeloos zou zijn, maar gelukkig klopte er van die voorspellingen weer helemaal niets. De hele dag straalde de zon, alsof het een wedstrijd met het bruidspaar was om te kijken wie er het meeste straalde!

Deze intieme ceremonie met besloten gezelschap vond plaats op Huis Kernhem te Ede. Huis Kernhem dateert van 1803 en heeft een eeuwenoude geschiedenis. Het huidige landhuis is gebouwd op de fundamenten van een oude burcht en is gebouwd in neoclassicistische stijl. Het landgoed kenmerkt zich door een prachtig bospark en eeuwenoude beukenlanen. Een prachtige romantische en toch statige locatie. De intieme trouwzaal met plaats voor zo’n 60 gasten, is voorzien van kroonluchters, mooi gedecoreerd behang en damasten gordijnen.

Op deze bijzondere dag was de hele familie bijeengekomen van heinde en ver en zelfs zij die niet goed ter been meer waren waren toch ook op deze bijzondere dag van de partij. Zo was het maar even de vraag geweest of de vader van de bruid haar die dag weg zou kunnen geven, maar gelukkig bleek dit uiteindelijk geen probleem en straalde de bruid prachtig aan de zijde van haar lieve vader. Een bijzonder en emotioneel moment voor het bruidspaar en de familie. Op het moment dat de bruid met haar vader de trouwzaal betrad, hield de bruidegom het dan ook niet meer droog. Wat een prachtige intense emoties, wat een geluk! En wat een eer om bij dit soort bijzondere momenten in het leven van andere mensen aanwezig te mogen zijn! Ook hun dochtertje Vayenne vond het maar wat interessant en hield alles nauwlettend in de gaten, heerlijk in haar eigen wereldje, nog totaal niet doorhebbend dat de ogen van de gehele zaal ook regelmatig op haar gericht waren. Heerlijk op haar gemak en onderzoekend, precies zoals een kind dat nog lekker mag zijn.

Na de ceremonie werd het feest voortgezet in de achtertuin van een familielid.Achter het huis toverde zich een prachtige uitgestrekte tuin met prachtige vijver, gastenverblijf en luxe veranda alwaar men zich heerlijk in en uit het zonnetje kon vermaken. In deze schitterende tuin hebben wij samen met het bruidspaar de fotoshoot laten plaatsvinden en ook werden diverse gasten samen met het bruidspaar op de foto gezet. Ondertussen had de cateraar ook zijn uiterste best gedaan en verzorgde deze een hapje en een drankje voor alle gasten.

Bij het invallen van de schemering werd het voor ons helaas weer tijd om naar huis te gaan. Gelukkig konden wij, samen met het stralende bruidspaar, nog lang terugkijken op een prachtige zonnige en warme dag.


Volg ons ook op Social Media