FAQ | Meest gestelde vragen

Hoe lang van te voren boeken wij onze bruidsreportage het beste bij jullie?

De trouwreportage bij ons boeken? Trouwen jullie in het trouwseizoen dan kunnen jullie het beste zo’n 3 tot 8 maanden van te voren de trouwreportage boeken. Hou er wel rekening mee dat populaire datums vaak al 1 jaar van te voren worden geboekt. Zorg dus dat jullie niet te laat zijn met het vastleggen van jullie trouwdatum. Gaan jullie op korte termijn al trouwen? Twijfel dan niet en neem zeker even contact op. Wie weet hebben wij jullie datum nog vrij staan en kunnen wij ook jullie bruiloft vastleggen.

Komen jullie altijd met twee bruidsfotografen?

Ja zeker! Door met twee bruidsfotografen te komen weten we zeker dat we geen moment hoeven te missen. We hebben ieder ons eigen creatieve inzicht en kunnen vanuit meerdere standpunten werken. Dit leidt tot een zeer compleet en verrassend mooie trouwreportage van jullie trouwdag. We kunnen bovendien op verschillende plekken aanwezig zijn. Dit is bijvoorbeeld heel fijn bij het omkleden, zodat niet alleen de gezelligheid en gezonde spanning tijdens het omkleden van de bruid, maar ook die bij de bruidegom kan worden vastgelegd. 

Hoeveel tijd adviseren jullie ons in te plannen voor de fotoshoot?

Wij vinden het belangrijk om trouwfoto’s te maken waar jullie nog lang op terug te kunnen kijken. Het is gebleken dat de foto’s welke wij maken tijdens de fotoshoots vaak de foto’s zijn die onze bruidsparen het liefste bekijken. Jullie willen graag ontspannen op de foto staan en deze dag vooral genieten. Juist daarom is het belangrijk dat jullie ruim de tijd hebben om mooie, ontspannen en creative foto’s te maken. Wij adviseren jullie om in totaal zo’n 1,5 a 2 uur voor de fotoshoot in te plannen. 

Op welk moment op de dag plannen we de fotoshoot het beste?

De fotoshoot kan op verschillende tijdstippen en momenten plaatsvinden. Houdt er rekening mee dat het midden op de dag erg warm kan zijn. Bovendien schijnt de zon vaak volop, dit zorgt voor harde schaduwen en maakt de foto’s er vaak niet mooier op. Denk qua momenten aan de momenten die voor jullie die dag het beste passen. Dit kan zijn voor de ceremonie, wellicht gekoppeld aan een “first-look”, na de ceremonie, voor het diner, maar ook tijdens of vlak voor zonsondergang. Zelfs tijdens het feest, na de openingsdans, maken wij vaak in een klein moment nog een bijzondere foto. Het is jullie trouwdag, bedenk dus goed wat voor jullie belangrijk is en wat het beste voelt. Reken ruim en houdt rekening met de reistijd als de foto’s op andere locaties worden gemaakt.

We weten nu nog niet precies hoe onze bruiloft er uit komt te zien. Wanneer nemen we samen de dagplanning door?

Dat is geen enkel probleem! In ons eerste gesprek horen we graag hoe jullie in grote lijnen jullie trouwdag willen gaan vormgeven. Een paar weken voor jullie bruiloft spreken we weer af en nemen we nog een keer de bruiloft tot in detail met jullie door. Het zal bovendien niet de eerste keer zijn dat een trouwdag op de dag zelf toch net even iets anders verloopt. Dit is voor ons geen enkel probleem. Wij denken graag mee naar oplossingen en zijn bovendien flexibel in onze manier van aanpak.

Hoe lang duurt het voordat we onze bruidsreportage en ons trouwalbum ontvangen?

Binnen 48 uur na jullie bruiloft ontvangen jullie van ons een preview van jullie bruidsreportage. Vervolgens gaan wij voor jullie aan de slag en ontvangen jullie binnen 6-8 weken de bruidsreportage en het trouwalbum van ons.

Waarvan worden er allemaal trouwfoto’s gemaakt?

Een trouwdag is een dag bestaande uit heel veel facetten. Wij vinden het belangrijk om een goed sfeerbeeld te laten zien in jullie bruidsreportage. Het is de bedoeling dat jullie de dag opnieuw kunnen beleven en dus zorgen wij voor een compleet beeld bestaande uit het vastleggen van de momenten, details en de emoties die op deze dag aan ons voorbij komen. Wij zijn met twee bruidsfotografen bij jullie huwelijk aanwezig en kunnen hierdoor een mooi compleet en uniek verslag van jullie trouwdag maken.

Worden de trouwfoto’s ook door jullie bewerkt?

Ja zeker! Op de dag zelf doen wij al ons best om alle momenten voor jullie trouwreportage zoveel mogelijk vast te leggen zoals dat moment zich voordoet en ook met de compositie al rekening te houden met hetgeen wij met de foto willen vertellen. Tijdens het bewerken controleren we iedere foto en passen we deze indien nodig aan. Bovendien hebben wij een eigen stijl van nabewerken waardoor onze foto’s nog mooier worden. Niet alleen zullen wij de bruidsfoto’s in kleur leveren, maar ook zijn er altijd wel een aantal foto’s in zwart-wit uitvoering.

Hoeveel digitale foto’s ontvangen we?

Op jullie bruiloft worden er veel foto’s door ons gemaakt. Jullie ontvangen hieruit een mooie selectie die een goed beeld geeft van het verloop van jullie bruiloft. We leveren in elk geval 300 foto’s, maar meestal zijn dat er meer. Uiteraard hangt dit aantal ook af van het verloop van de dag. Naast het prachtige trouwalbum ontvangen jullie al onze trouwreportage foto’s bovendien op hoge kwaliteit op een USB-stick.

Wat als er iemand ziek is?

Wij werken met een team van bruidsfotografen. Gelukkig is er bijna nooit iemand ziek en mocht 1 van ons toch ziek zijn dan zullen wij er alles aan doen om toch aanwezig te zijn. Toch zijn ook wij maar mensen en kan het dus gebeuren dat we niet kunnen komen. Gelukkig hebben wij een heel fijn team met diverse fotografen. Daarnaast beschikken wij over een goed netwerk met daarin fijne en kundige bruidsfotografen, waarvan wij gebruik kunnen maken.

Wij willen tijdens ons trouwfeest graag een slideshow laten zien met een selectie van de trouwfoto’s van de dag. Kunnen jullie die verzorgen?

Ja, natuurlijk! Tussen het diner en het feest in kunnen wij een selectie maken van de trouwfoto’s van jullie bruiloft. We kunnen deze dan ter plekke bewerken en in een slideshow klaar zetten. Vervolgens zorgen wij dat deze op tijd bij de locatie of de dj terecht komt, zodat zij deze tijdens jullie trouwfeest kunnen afspelen.

Staat jullie vraag er niet bij of willen jullie graag een afspraak maken? Neem dan zeker even contact met ons op. Wij beantwoorden jullie vraag graag en hopen jullie snel te mogen ontmoeten!
 

 

 

Volg ons ook op Social Media