Geen categorie

Het kennismakingsgesprek met Studio Ikke

Jullie hebben de website bekeken, wellicht ook onze social media zoals Facebook en Instagram bezocht en van daaruit de keuze gemaakt om kennis te willen maken. Ontzettend leuk, maar hoe of wat dan nu verder?
Eigenlijk is dat heel simpel, via een pb-tje op Facebook, onze contactpagina op de website of een simpele mail via info@studio-ikke.nl nemen jullie eenvoudig contact met ons op.
Vermeld in jullie mailtje de datum van jullie trouwdag en ook een korte beschrijving van jullie mooie dag is al wel handig.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jullie opnemen om een datum te prikken om kennis te maken. En ja, ook wij vinden dat ontzettend leuk! Wij zijn erg benieuwd naar het verloop van jullie dag, jullie ideeën en wensen en natuurlijk naar de vraag of er een klik is.

Wij zien het als onze taak om ervoor te zorgen dat jullie op je gemak zijn, dat wij jullie van informatie voorzien en kunnen loodsen door alles wat er bij deze dag komt kijken. Daarnaast leren we jullie beter kennen en het is dan ook niet vreemd dat we een heel gezellige kennismaking hebben die smaakt naar meer. We denken graag met jullie mee over mogelijke fotolocaties en adviseren jullie graag over de tijd waarvan wij adviseren die in te plannen voor de fotoshoot(s).
Zo zijn er veel vragen die wij graag door jullie beantwoord willen hebben.
Willen jullie 1 of meerdere fotomomenten over de dag genomen?
Hebben jullie meerdere locaties voor de fotoshoot of wellicht willen jullie wel een paar dagen na de bruiloft naar het strand om daar jullie fotoshoot nog uit te breiden?
Of misschien is er die ene locatie waar jullie tijdens een prachtige zonsondergang op de foto willen? En…een hele belangrijke vraag; hebben jullie voldoende tijd ingepland voor de foto’s?
Misschien is er een bijzonder familielid welke voor jullie een speciale rol speelt tijdens de ceremonie, of misschien wel de hond die de ringen brengt?
Is er wellicht een kaars welke brandt voor een overleden oma? Of een nichtje welke op viool een serenade ten gehore brengt. We horen het graag.
Heel veel is mogelijk en al dat soort zaken bespreken we graag met jullie. Zo weten jullie dat er geen moment gemist zal worden en geeft het ons een goede inzage van de dag en kunnen wij ons op ons best voorbereiden.

En niet onbelangrijk, wie is Studio Ikke? Wie zijn de fotografen, wat zijn de mogelijkheden en wat kunnen wij jullie bieden? Natuurlijk zullen we ook hieraan niet voorbij gaan en hebben jullie alle tijd om ook al jullie vragen aan ons te stellen. Graag zelfs!

Het kan zijn dat we jullie voorafgaand aan het gesprek nog een kennismakingsformulier toesturen, zo hebben we al wat gegevens op papier staan en kunnen we ons voorbereiden op jullie wensen voor deze dag.

Meestal beslissen onze bruidsparen al direct tijdens het gesprek dat zij van onze diensten gebruik willen maken, super natuurlijk want dan voelt het ook gewoon goed, voor het bruidspaar, maar ook voor ons. Natuurlijk is dat geen must en willen jullie er liever nog even over nadenken dan kan dat uiteraard ook.

Horen wij dat jullie voor ons als jullie bruidsfotograaf kiezen dan springen wij niet alleen een gat in de lucht 😉 maar zullen we jullie zo snel mogelijk hiervan een bevestiging geven en de offerte voor deze dag toesturen. Zijn jullie ook hiermee akkoord dan gaan we voor jullie aan de slag en zorgen we dat alles voor wat betreft de fotografie voor jullie dag geregeld wordt.

Ongeveer een maand tot 2 weken voor de bruiloft zien we elkaar nog eens, indien nodig, en bespreken we nog even alle laatste wijzigingen, wensen etc en maken we dan ook even kennis met de ceremoniemeester. Als dit makkelijker is kan dit ook via de mail, chat of zelfs Skype.
We passen ons graag aan jullie aan.

Zitten we binnenkort ook bij jullie thuis om kennis te maken? Wij hebben er zin in en komen graag ook bij jullie langs!

Liefs,

Team Studio Ikke