Prijzen

Bruidsfotografie prijzen

Download hier onze prijslijst 2020 of kijk hieronder voor een indicatie van onze prijzen voor onze bruidspakketten. NB.: Onze prijslijst is tijdelijk niet te downloaden. Er wordt op dit moment gewerkt aan een nieuwe prijslijst. Tot deze online staat kunt u hieronder de prijzen voor 2020 vinden. 

Zilver
€ 1195,00
dag, 5 uur
twee bruidsfotografen
minialbum 15x15 cm
usb stick
kennismakingsgesprek
gesprek voor de bruiloft
 
 
Goud
€ 1895,00
dag en aanvang avond (8 uur)
twee bruidsfotografen
trouwalbum 20x20 cm
luxe usb stick
kennismakingsgesprek
gesprek voor de bruiloft
 
MEEST GEKOZEN PAKKET
Platinum
€ 2295,00
dag en avond (10 uur)
twee bruidsfotografen
trouwalbum DeLuxe 25x25cm
luxe usb stick
kennismakingsgesprek
gesprek voor de bruiloft
slideshow
 

Onze prijzen gelden tot 31 maart 2020. Hierna zullen onze prijzen aangepast worden. Prijzen van reeds geboekte bruidsreportages zullen uiteraard niet aangepast worden en behouden de prijs zoals we deze samen zijn overeengekomen. Bovenstaande pakketten zijn inclusief ‘gaten’ in de dag en exclusief reis-, parkeer- en eventuele verblijfskosten.

Bij iedere bruiloft horen individuele wensen. Wij nemen graag de mogelijkheden en wensen met jullie door. Zo kunnen we jullie een persoonlijke offerte geven, geheel passend bij jullie dag en zonder verrassingen.  Mail ons gerust via info@studio-ikke.nl

Uitbreiding van de pakketten met een luxer album

Bij ieder pakket zit altijd een luxe trouwalbum. Uitbreiding met een luxer of groter trouwalbum is natuurlijk altijd mogelijk. Er zijn diverse opties qua covers, indeling en inscripties.

Kiezen jullie ervoor om een groter luxe trouwalbum direct mee te bestellen bij het aangaan van de opdracht dan geven we jullie graag een offerte voor de prijzen hiervan.

Andere formaten, afwerkingen of extra pagina’s in onze exclusieve trouwalbums zijn ook mogelijk.
Wij maken hiervoor graag een passende offerte voor jullie.

Ook leuk zijn onze ouderalbums!

Ook zijn er leuke ouderalbums verkrijgbaar. Dit zijn dezelfde albums als jullie trouwalbum qua indeling, maar dan in handzaam formaat. Leuk voor jullie ouders of gewoon handig om in de tas mee te nemen. De prijs hiervan is op aanvraag.

Extra uren 

Het is bovendien altijd mogelijk om de opdracht uit te breiden met extra uren. Wij rekenen hiervoor € 145,00 per uur.

Een Loveshoot voorafgaand aan de bruiloft, ook leuk als shoot tijdens het aanzoek!

Willen jullie voorafgaand aan de bruiloft een loveshoot? Leuk en natuurlijk ook mogelijk. Een loveshoot is handig om ons en onze werkwijze alvast te leren kennen. Het is bovendien een leuke ervaring om op te doen, even tijd voor elkaar te hebben, maar ook leuk om de foto’s te gebruiken voor jullie uitnodigingskaart!

Of wat dachten jullie ervan als wij aanwezig zijn voor het vastleggen van het aanzoek en aansluitend nog wat mooie foto’s van jullie te maken vol emoties?

De kosten hiervoor zijn € 145,00.
Boeken jullie ook de bruidsreportage? Dan kost de loveshoot nu maar € 85,00. Ook leuk om de foto’s te gebruiken voor de trouwkaart.

bruidsreportage op usb met luxe usb cadeaubox

Studio Ikke biedt het volgende:

* altijd twee trouwfotografen aanwezig

* creatieve en sfeervolle trouwfoto’s

* complete bruidsreportage in luxe, moderne, hoogwaardige trouwalbums*

* extra uren op aanvraag mogelijk*

* nabewerking van de gehele bruidsreportage 

* de momenten die wij met jullie besproken hebben zijn wij aanwezig, ook als het uitloopt

* altijd een prachtig luxe usb-box incl. houten usb-stick

* een online slideshow om jullie foto’s met iedereen te kunnen delen

Trouwalbums

Bij ieder trouwpakket leveren wij een prachtig trouwalbum. Door de opkomst van het digitale tijdperk lijkt het wel alsof iedereen zijn foto’s alleen nog op de computer opslaat. Wij vinden dat trouwfoto’s gezien mogen worden en dat kan met onze schitterende trouwalbums. Zo kijken julie iedere keer weer terug op jullie fantasische dag. Het is niet voor niets dat wij al onze fotoalbums in Portugal laten vervaardigen. Al onze trouwalbums zijn een lay-flat album wat betekent dat alle fotopagina’s naadloos in elkaar overlopen. De covers zijn er zowel in nappa, echt leer, met acryl of aluminium inlay en desgewenst met foto en/of naam te personaliseren. Of wat te denken van een prachtige eiken houten cover?

Willen jullie een groter trouwalbum al dan niet met een andere cover en afwerking? Onze professionele fotoalbums worden altijd op maat gemaakt en prijzen hiervoor kunnen wij dus slechts geven na overleg met jullie over jullie wensen en ideeën. Wil je meer weten over onze trouwalbums? Kijk dan even op de pagina over onze Trouwalbums 

Gelegenheidsreportage 

Wil je een mooie reportage van een speciale viering, evenement of een andere bijzondere gelegenheid? Of willen jullie een fotoshoot voor het gezin of als cadeau voor opa of oma? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij denken graag met je mee.

Uw bedrijfsreportage

Voor onze zakelijke klanten bieden wij uiteraard ook reportages aan van uw opening, jubileum of ander evenement.

Al deze opdrachten zijn in overleg. Hiervoor kunnen wij dan ook geen prijsindicatie geven. Mailt u ons gerust voor meer informatie.

*NB.:Voor al onze particuliere klanten zijn al onze prijzen zijn indicatief en incl. BTW. De definitieve prijzen ontvangt u van ons in een op maat gemaakte offerte. De genoemde vanaf prijs is incl. digitale bestanden op hoge resolutie, maar excl. reiskosten >25 km vanaf Nieuwegein.

* Hiervoor vragen wij een meerprijs waarvan wij jullie graag een offerte doen toekomen.

Volg ons ook op Social Media