Geen categorie

Studio Ikke Ontwerpt

Jullie gaan trouwen! En dan?
Ineens komt er heel erg veel op je af. De datum is gekozen, maar dan begint de rest. Er moet een locatie gekozen worden, achter de bruidskleding aangegaan worden, de bruidsfotograaf gekozen bloemen worden geregeld, de bruidstaart geproefd, het avondeten gekozen, de dj beluisterd etc. Maar vergeet niet dat ook jullie gasten graag geïnformeerd worden! Want wat is nou een feest zonder gasten?

En dus mogen jullie je ook gaan storten op de wereld van het drukwerk. Kiezen jullie voor een simpele trouwkaart uit een van de boeken? Versturen jullie allereerst een gave Save the Date kaart naar jullie gasten? Met of zonder foto van jullie beiden? En dan de trouwkaart; blijft het bij de trouwkaart alleen, of willen jullie er een inlay in voor jullie daggasten?
Wat te denken van een mooie bijpassende menukaart bij het eten? En natuurlijk een mooi kaartje met bij het bedankje voor de gasten? En hoe gaaf is het als je iedereen een bijpassend bedankkaartje stuurt met een prachtige foto van jullie als kersvers echtpaar?!

trouwkaart bruidsfotograaf

Wat velen niet weten is dat we ons bij Studio Ikke niet alleen bezig houden met bruidsfotografie, maar dat onze roots liggen in de visuele communicatie. Zo ontwerpen wij jullie persoonlijke bruidslogo en verzorgen wij met liefde het drukwerk voor jullie trouwdag, al dan niet voorzien van een mooie foto van jullie als (toekomstig) bruidspaar. Natuurlijk alles geheel naar jullie wensen en idee├źn!

Trouwkaart Studio Ikke

Weten wat wij voor jullie kunnen betekenen? Mail ons dan snel voor de mogelijkheden!