Trouwalbums

trouwalbum bruidsfotograaf Nieuwegein

Julie trouwfoto’s zijn natuurlijk van onschatbare waarde.
Jullie trouwfoto’s worden door ons met zorg gemaakt en verwerkt, zodat jullie nog heel vaak terug kunnen kijken op de mooiste dag uit jullie leven. Zo beleven jullie jullie bijzondere dag steeds weer. Jullie geluk vastgelegd om te delen, na te genieten en nog heel lang op terug te kunnen kijken.

Jullie bijzondere dag samengevoegd in een geweldig high-end trouwalbum

Wij zijn van mening dat je foto’s niet alleen maar op de harde schijf of usb-stick moet laten staan, maar dat je ze ook daadwerkelijk af moet drukken in een album. En dan niet zomaar een album, maar een album welke de foto’s eer aan doet. Alleen zo kunnen jullie nog heel vaak echt nagenieten.
Wij hebben er daarom voor gekozen om met 1 van de beste fotovaklaboratoria van Europa samen te werken. Alleen echte kwaliteitsalbums zijn voor ons en onze klanten goed genoeg.


contact bruidsfotograaf
 


trouwalbum Krystal Acrylcover

 

trouwalbum acryl cover

 


Onze high-end trouwalbums hebben een lay-flatverbinding waardoor de pagina’s vrijwel naadloos in elkaar overlopen. De foto’s worden gedrukt op de hoogste kwaliteit fotopapier en zijn voorzien van een prachtige finishing coating. 

Ieder trouwalbum is uniek en naar wens samen te stellen.

De covers van de trouwalbums zijn naar keuze samen te stellen.
Wij leveren bijvoorbeeld covers met prachtige Kristal helder fotoacryl of luxe covers met fotoprint aluminium. Of wat te denken van een echte eikenhouten omslag in eikenkleur met daarin jullie namen en/of logo geprint of bijvoorbeeld een fotoprint op aluminium op de cover.

Luxe echt houten cover met persoonlijk logo

 

eikenhout met lasergeprint logo

 

massief eikenhouten cover

 

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg

Wij werken samen met een speciaal door ons geselecteerd vaklaboratorium. Zo kunnen we aan jullie wensen voldoen en jullie verzekeren van een schitterend high-end trouwalbum.

Welke albums zitten er bij de pakketten?

Bij ieder trouwpakket bieden wij standaard een prachtig en kwalitatief hoogwaardig trouwalbum.

Komen wij jullie trouwdag 6 uur vastleggen dan ontvangen jullie van ons een prachtig DeLuxe trouwalbum met lay-flatbinding. Dit trouwalbum is een mooi fine-art album in een matglans afwerking van 20×20 cm.

Kiezen jullie voor ons Pakket Dag en Openingsdans dan ontvangen jullie een DeLuxe album van 25×25 cm waarbij jullie de mogelijkheid hebben om te kiezen uit diverse afwerkingen en linnen en nep-leren covers. Ook deze bevat weer een lay-flat verbinding en de foto’s worden ook hier weer op kwalitatief hoogwaardig fotopapier geprint. 

Natuurlijk behoren ook de luxe lederen of natural linnen covers tegen meerprijs tot de mogelijkheden.

trouwalbum met linnencover en gepersonaliseerd logo

 

Komen wij de hele dag dan kunnen wij jullie laten kennismaken met het paradepaardje onder de albums. Jullie ontvangen dan van ons een schitterend lay-flat fine-art DeLuxe trouwalbum van 30×30 cm voorzien van een prachtige cover compleet met 2 ouderalbums om zelf te houden of cadeau te doen. Ook hier zijn de foto’s gedrukt op de beste kwaliteit fotopapier om zo nog langer te kunnen genieten van jullie mooiste dag.

Uiteraard is het ook hier mogelijk om het trouwalbum aan al jullie wensen aan te passen. Zo zorgen we er samen voor dat het album naadloos aansluit op jullie mooiste dag.

trouwalbum bruidsfotograaf Nieuwegein

Uiteraard is uitbreiding mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden tijdens het gesprek!

Enthousiast geworden?

Neem direct contact op voor het maken van een afspraak

 


Volg ons ook op Social Media