bruidsfotografie

YES! We do!

Al vaker hebben we aangegeven dat wij het als bruidsfotograaf super belangrijk vinden om ons te blijven ontwikkelen. Stilstaan is achteruitgang en dat betekent dat ook wij continu bezig zijn om ons te verbeteren.

Hoe super gaaf is het dan ook om nu te kunnen vertellen dat wij een hele geweldig gave workshop bij onze held van de bruidsfotografie mogen volgen! WOW! We gaan hier helemaal uit ons dak! Wat super super gaaf is dit!

Dit soort foto’s en meer op een nog hoger niveau tillen, toegepast in de bruidsfotografie

De held van de bruidsfotografie, onze zeer gewaardeerde collega Arno de Bruijn uit Helmond, bruidsfotograaf in de top 20 van de wereld en meester van het licht neemt ons mee in de verborgen geheimen van flitsers en andere lichttechnieken. Super gaaf!
Al even mogen wij Arno tot onze mentor rekenen, maar om nu ook alle ins en outs van Flits- en creatief licht te mogen opzuigen, Wow!

Maar ik hoor jullie denken…wat betekent dat dan voor jullie? Wat hebben jullie hieraan?

Eigenlijk heel simpel! Na deze workshops (en het vele oefenen daarin wat zeker zal volgen) kunnen we jullie bruidsfotografie op een heel ander niveau bieden! Lichtarme omstandigheden, creatieve oplossingen, gebruik van gekleurd licht, you name it! De mogelijkheden zijn eindeloos! Niet voor niets dat wij nu zo enthousiast zijn geworden! 😉